Wednesday, March 10, 2010

syukran ilaika,Ilahi...

everytime you feel like you cannot go on
you feel so lost
that you are so alone
all you see is night
all darkness all around
you feel so helpless
you cant see which way to go
dont despair and never loose hope
cause ALLAH is always by your side

within 25 days more before i meet that day...awawawa...takut,tp kena tempuh jgk..
skrg ni dah mule rase nk menangis,kelam kalibut,byk benda kena buat sampai tak tau nak buat mana satu dulu..
me~myself never changed..dari dulu sampai skrg,last minute work is my 'best partner'..
tp,sbnrnya its not that late anyway...kuliah pun x abis lg..chapter silibus pun cikgu tak abis lg..
and within a month,i will say bye2 to this place which is used to be a strange place for me 9 months ago...Subhanallah,nikmat Allah mmg Maha Luas...tak sangka dapat duk cni,kat perlis ni without my family...only bgantung pada DIA..thank you ALLAH..
tak sabar nak habiskan tapi at the same time tak mahu tinggalkan tempat ni..i know im gonna miss all these things big times..manis,pahit suka duka...mengajar erti sebuah perjalanan bernama hidup...apa-apa pun,segala puji bagi ALLAH yang tak pernah tinggalkan hambaNya..=)

3 comments:

syauqatul wardah said...

Alhamdulillah...x sedar masa berlalu begitu pantas...masa mula2 berat hati nk pegi...bila dh nk tinggal...berat hati nk pegi gak...kehidupan...suka main tarik tali...^_^

result spm esok,kak mira! ^_^
b2 xdk perasaan mlm ni...reda je...
mende hak Allah bagi tu la yg terbaik buat kita,kan kak...Kak Mira doa2kanlah junior2 Kak Mira...(xleh byg gane ambik result esok)

doa b2 sentiasa mengiringi Kak Mira tersyg....inni uhibbuki fillah abadan abada,ya ukhti...Allah knows how much I love you.....mungkin sbyk gugusan bintang di langit...xleh dikira...hehe ^_^ (Kak Mira kan suka langit)

~mieyra~ said...

dat's what we call life,dear..
it wouldnt b sweet if there r only laugh n laugh..
alhamdulillah,doa akk makbul tgk adik2 bjaye dgn cmrlg..juz keep it up,ok!

akak pun syg b2,wpun kjap j knl tp u r oways gonna b my sweet sis..hehe,kalo b2 tgk langit wif ur heart,b2 pun msti ske...sbb kdg2DIA smpaikn ktenangan tu ble kita hayati kbsrn cptaan DIA..=)

nahwanNur said...

Salam. Saya teringat ada 1 lagu nasyid arab yang selalu di putarkan di ikim, salah satu ayatnya tajuk entri enti ni. Enti tahu tak tajuk lagunya? Ana dah lama mencari.