Saturday, June 27, 2009

the flowers smile to me

selamat ulangtahun sweets 18 to me,hehe
alhamdulillah,hari yang indah
semuanya indah,praise be to ALLAH



calls and SMS from abah,oso from mak,abg ny n my kakak n ol my friends yang berada kat serata semenanjung = the reasons why i juz cant stop smiling on 26 of june 2009..
first of all,syukur pada ALLAH,terima kasih abah,mak,mak nah,abg ny,kakak n my famly for taking care of me smpai jadi mcm ni.insyaAllah,i will be the best for you..
to all my buddies,ingatan tu sudah cukup manis buat saya,thanx..

huhu,in this KMP..

#yes,i dont expect to have a moist chocolate cake at 12.00 pm while im struggling doing my Economy tutorial sampai nk putus urat kepala..surprised me when suddenly lights off and there go four of them singing birthday song carrying the cake..Oh Tuhan,sy fikir mereka tidak tahu,sedih,hepi,mau nangis,semua ada..thanks Mas,Wani,Sabirah n Siti..it's juz,i donno..words cant explain tis..=)

#and yes,i dont expect to have another one after coming back from Isya',at night of 26 june..
memelikkan bila diorang keep on asking me wut im gonna do that nite,siap ajk gi library y thap kesejukannya melampau tu,tidakk..dah la siang tu x wish,rupenya ada kucing d sebalik pintu..
they want 2 surprised me ,but last2 skali it's me who surprised them.berterabur lari,haha..to Timah,Ida,Fatin n Shitah..guys,kamu sudah buat kita nangis maa...i still cant believe u're doing dis 4 me..n big thanx 4 dat card n music box,huhu...syukran..=)

knowing them not more than 2 months,diorang sudah buat saya happy,insyaAllah,fwens 4eva ya??thanx a lot..

to kakak=selamat belajar kembali..master is not like degree..u urself know dat,good luck syg!
to anis,eyda n nisah=kamu jauh dari saya,tapi hati saya dekat dengan kamu..UITM sdg menanti..sayang kamu..
to ana=bila mahu ketemu??
to quyah=take a good care of urself,jgn wat lasak2.aku risau kat hang tau..


anyway,alhamdulillah n thanx..

2 comments:

syamim nadiah said...

hepi belated besday!!!
huhu..terlambat..
nway live well!

~mieyra~ said...

hehe..thnkx mim,.amin..